Mikä ihmeen KirkasHetki?

Maalaaminen on hauskaa ja vapauttavaa. Se on mielen leikkiä ja lupaa luoda. Maalauksen kauneus on katselijan silmissä ja siten kuva muodostuu jokaisella erilaiseksi. Ihailen suuresti teknisesti taitavia taiteilijoita, joiden luomistyötä eivät rajaa tietämättömyys eikä taitamattomuus. Itse edustan kuitenkin (joitakin kursseja lukuun ottamatta) omatoimisesti opiskelevaa, kokeilevaa taiteilijuutta.

Kuten niin monessa asiassa elämässä, maalausharrastuksessa on kyse enemmän prosessista kuin lopputuloksesta. Maalaamalla voi käsitellä sekä näkemäänsä ja kokemaansa että niiden herättämiä tunteita. Prosessin kautta maalauksesta tulee tekijälleen syvämerkityksellinen. Tällaista ymmärryksen laajenemista kutsun maalaamisen Kirkkaaksi Hetkeksi. Siitä muodostui sivustoni nimi.

Tällä sivustolla haluan innostaa ihan kaikkia maalausharrastuksen pariin. Blogissa kerron maalauksistani ja maalausharrastukseen liittyvistä asioista. Uusi artikkeli tulee julkaistavaksi joka kuun ensimmäinen torstai. Ehkäpä saan aikaiseksi jotain muutakin (hmm…tekeillä on siis jotakin…). Tervetuloa seuraamaan kehitystä!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *