Tietoja minusta

Kuvaaja: Anna-Maija Uski

Uskon, että jokaisessa meistä asuu pieni taiteilija. Jotkut eivät tunnista sitä itsessään (vielä) ja toisilta se pulppuaa kuin haarautuva pieni puro. Joiltain se pärskyy kuin meren kuohu, niinpä he tekevät taiteilijuudesta ammatin ja elämäntavan.

Itse olen puro- tyyppinen ihminen. Harrastan maalaamista, runojen kirjoittamista, valokuvausta ja kävelylenkkejä luonnossa. Viime aikoina maalaamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Laitan mielentilaan sopivaa musiikkia taustalle ja antaudun maalien vietäväksi.

Maalaan sekä kaatotekniikoilla että perinteisin menetelmin. Tyylini on hieman fantasianomainen, naivistinenkin. Lienee jatkumoa työstäni varhaiskasvatuksen opettajana. Lasten seurassa oppii heittäytymisen taitoa. Heidän kanssaan on luontevaa ylläpitää leikkisää asennetta ja uuden oppimisen iloa. Pieni sotkeminenkaan ei haittaa, kunhan suojaus ja välineiden huolto on kunnossa.

Tervetuloa katselemaan akryylimaalauksiani galleriaan ja seuraamaan maalausaiheista blogia. Lisään maalauksia kokoelmaani pikku hiljaa ja uusi blogiartikkeli ilmestyy joka kuun ensimmäinen torstai. Blogissa kerron muun muassa maalausprosesseistani ja käyttämistäni tekniikoista. Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat tiedustella maalauksista, vastaan mielelläni. Jätä viestisi yhteydenottolomakkeella.

Katriina Uski