Tietoja minusta

Kuvaaja: Anna-Maija Uski

Uskon, että jokaisessa meistä asuu pieni taiteilija. Jotkut eivät tunnista sitä itsessään (vielä) ja joiltain se pulppuaa kuin haarautuva pieni puro. Joiltain se pärskyy kuin meren kuohu, niinpä he tekevät taiteilijuudesta ammatin ja elämäntavan.

Itse olen puro- tyyppinen ihminen. Pidän runojen kirjoittamisesta, valokuvauksesta ja maalaamisesta. Viime aikoina maalaaminen on ollut eniten pinnalla. Laitan mielentilaan sopivaa musiikkia taustalle ja antaudun maalin vietäväksi.

Maalaan sekä perinteisin menetelmin että kaatotekniikoilla. Tyylini on hieman fantasianomainen, naivistinenkin. Lienee jatkumoa työstäni varhaiskasvatuksen opettajana. Lasten seurassa oppii heittäytymisen taitoa. Heidän kanssaan on luontevaa ylläpitää leikkisää asennetta ja uuden oppimisen iloa. Pieni sotkeminenkaan ei haittaa, kunhan suojaus ja välineiden huolto on kunnossa.

Tervetuloa katselemaan maalauksiani galleriaan ja seuraamaan maalausaiheista blogia. Lisään galleriaan maalauksia pikku hiljaa ja uusi blogiartikkeli ilmestyy toistaiseksi joka kuun ensimmäinen torstai. Blogissa kerron muun muassa maalausprosesseistani ja käyttämistäni tekniikoista. Jos sinulla herää kysymyksiä tai haluat tiedustella maalauksista, vastaan mielelläni. Jätä viestisi yhteydenottolomakkeella.

Katriina Uski